Challenging yourself;

the only way to discover your true self

De ‘Adem Challenge’ in juni geeft jou de mogelijkheid om in 30 dagen jouw ademhaling te verbeteren. Bewust zijn van jouw ademhaling kan zorgen voor:

  • Dieper slapen
  • Beter concentreren
  • Optimale sportprestaties
  • Emotionele stabiliteit
  • Beter ontspannen

Tijdens de challenge krijg je regelmatig inspiratie door vlogs, berichten, artikelen en oefeningen. Daarnaast kun je ervaringen delen met de andere deelnemers via de ‘Adem Challenge Facebook groep’.

Deelname aan de challenge is voor iedereen toegankelijk en is gratis. Aan het einde van de challenge mag je een vrijwillige donatie doen, waarvan 20% naar het longfonds gaat.

Experimenteren met eigen gedrag

Maandelijks wordt er een inspirerende challenge georganiseerd om bewust te worden van eigen conditioneringen. Je experimenteert met je eigen gedrag en leert nieuwe dingen.

Begeleiding om te volbrengen

Je ontvangt met regelmaat inspirerende video's met feiten en oefeningen om aan de slag te gaan met jouw gedrag. Challenges worden opgebouwd met uitdagende, maar haalbare doelen.

Inspiratie van gelijkgestemden

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Door samen uitdagingen aan te gaan kom je verder in jouw eigen proces. Via de challenge pagina op facebook kun je ervaringen uitwisselen.