Een avontuur buiten je comfortzone, om met afstand naar je leven te kijken

De natuur, waar alles met elkaar verbonden is, heeft op iedereen een enorme uitwerking. Tijdens deze ontdekkingsreis naar meer lichaamsbewustheid gaan we leren van de grillen van de natuur. Je gaat jouw grenzen verkennen, stilte ervaren en helderheid verkrijgen in wie je bent en wat écht belangrijk voor je is. Dit verfrissende avontuur helpt je om keuzes te maken en antwoorden te vinden op vragen en dilemma’s die belangrijk voor je zijn. Programma’s worden aangeboden voor particulieren en bedrijven. Locaties voor reizen zijn: Nederland, Zwitserland, Schotland, Italië, Marokko en Rwanda.

Leiderschapsreis Atlasgebergte, Marokko

8 t/m 12 september 2021

€1950,- ex. btw en vlucht

Waarom zou ik het doen?

Dit avontuur helpt je even te ontsnappen aan de hectiek van de dag. Onze drukke agenda’s, vele afspraken, overvloedige schermtijd en het veelal zittende bestaan zorgt ervoor dat we weinig in contact komen met onszelf. Juist momenten van stilte en bewustwording kunnen helpen om je perspectief op het leven nog eens scherp te stellen en je koers te bepalen. Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Heb ik de juiste balans in het leven? Hoe ziet mijn ideale toekomst er uit? Dat zijn vragen die tijd nodig hebben en die krijg je in dit programma.

Het programma

Het programma vindt plaats in het onherbergzame Atlasgebergte! In dit avontuur van 5 dagen gaan wij op pad in de natuur, ver van de geciviliseerde wereld, zonder telefoon, agenda of doel. Deze tijd is helemaal voor jou. Wij doen (stilte)wandelingen, reflecteren, delen verhalen, schrijven een toekomstplan en komen vol nieuwe inzichten terug. Wij slapen in tenten en eindigen in een authentiek hotel. De reis wordt begeleid door een gids en twee ervaren facilitators.

Het programma bestaat uit de volgende elementen:

  • Kennismakingsbijeenkomst: op een plek in de natuur maak je kennis met de groep van maximaal 10 personen. Je leert de bouwstenen van het programma kennen en krijgt praktische informatie over het avontuur.
  • Het avontuur: woensdagochtend tot en met zondagavond 
  • Optioneel: integratie coaching na afloop van het avontuur om al het geleerde goed te integreren in jouw leven.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil onthaasten, zichzelf beter wil leren kennen en op zoek is naar een gaaf avontuur in de natuur. De groep bestaat uit maximaal 10 leidinggevenden, professionals en ondernemers. Voor dit programma moet je bereid zijn om uit je comfortzone te stappen, te slapen in de natuur en flink te wandelen gedurende de dag.

Leiderschapsreis Türtmanntal, Zwitserland

6 t/m 10 oktober 2021

€2500- ex. btw en treinreis

Waarom zou ik het doen?

We leven in een snelle, drukke wereld, waarin we onszelf vaak maar weinig tijd gunnen om te vertragen en stil te staan waar we mee bezig zijn. Bovendien spenderen velen van ons lange dagen binnen achter computer-, telefoon- en televisieschermen. Ondertussen vliegt het leven voorbij. Op dagelijkse basis hebben we vaak te weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons persoonlijk leiderschap en onze professionele ontwikkeling. Dit leiderschapsprogramma is een echte ontdekkingsreis. De reis begint met meer bewustwording. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het programma vindt grotendeels buiten plaats in ongerepte natuur. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder
horloges, telefoons en computers.

Het programma

Intake Gesprek: introductie met de facilitator en een eerste verkenning
van je doelen en intenties.

Foundation Workshop: introductiebijeenkomst met de groep waarin intenties vorm krijgen en worden gedeeld.

Trail in Zwitserse Alpen: een gezamenlijke reis waarin alle deelnemers hun
eigen individuele leerervaring ondergaan in de natuur. Tijdens de trail gaan we back to basic. Dagelijkse (stilte)wandelingen en oefeningen waarbij iedereen zijn verhaal kan delen, samen kan leren en reflecteren. Tijdens
de trail ontwikkel je ook je eigen toekomstplan. Wij creëren veel rust in het programma.

Integratie Workshop: een moment waarop de deelnemers opnieuw bij elkaar komen, zich met elkaar verbinden met als doel om de ervaringen en inzichten uit de trail te integreren in het dagelijkse leven.

Coaching Gesprek: reflectie op je acties en intenties en hoe je hier in de
toekomst mee aan de slag gaat.

Voor wie?

De deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-8 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers.

Wat ze gemeen hebben is:

  • Een meer dan gemiddelde invloed of wens op het maken van verschil in
    hun omgeving
  • Behoefte aan een aantal dagen rust en tijd voor bezinning
  • Bereid om zich open op te stellen en uit hun comfort-zone te stappen
  • Behoefte aan bewegen in een natuurlijke omgeving

Shifting Gears weekend, Heino, Nederland

2 en 3 oktober 2021

€499- ex. btw

Programma

Wil je tijd om te reflecteren zowel in individueel als in groepsverband? Weg van de stress, de hectiek van alledaags.

Dan willen je uitnodigen om deel te nemen aan een tweedaagse persoonlijke reis. Twee dagen om tot jezelf te komen, de grenzen van je gevoel te verkennen. Even niet in je hoofd zitten, niet geleefd worden door je agenda, geen telefoon en geen laptop. Het enige wat overblijft ben jij.

Tijdens de twee dagen ga je onder andere wandelen in stilte, een koud bad, focussen op je ademhaling en in gesprek met jezelf en anderen.

We slapen onder simpele omstandigheden, geen overbodige luxe.

Dit weekend leert je beter te luisteren naar jouw lijf en de wijsheid die in ons allen zit.

Geïnteresseerd in een leiderschapsreis? Neem contact op