Trainingen

Wim Hof Methode

In deze training ga je kennis maken met de krachtige methode van Wim Hof. Deze bestaat uit de drie elementen; focus, ademhaling en koude. We oefenen met  meditatie, yoga, verschillende ademhalingstechnieken en eindigen met de ultieme ervaring van een ijsbad. Tijdens de dag word je meegenomen in de wondere wereld van jouw eigen lichaam en geest. Naast achtergrond over jouw eigen fysiologie, is er ruimte om persoonlijke uitdagingen aan te gaan tijdens deze ‘coole’ dag.

Datum: geen data

Breathwork Training

In deze training werk je aan het begrijpen, voelen en beïnvloeden van je ademhaling, zodat je jezelf gezonder en sterker kunt maken. Door samen te experimenteren met verschillende technieken krijg je inzicht in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele kanten van ademhaling.

Na de training kun jij jouw eigen staat bepalen, doordat je je bewust bent van het effect van ademhaling. Dit kan je helpen beter te presteren met sporten, sneller te ontspannen, je concentratievermogen te vergroten en nog veel meer.

Datum: 17 december 2022

Locatie: Zwolle

Tijd: 9.30u – 16.30u

Prijs: €295,- incl btw

Vitaal Leiderschap

In deze training van ga je bewust aan de slag met jouw vitaliteit. Je leert inzicht krijgen in hoe vitaal jij op dit moment bent. Welke onderdelen van jouw mentale en fysieke gezondheid kun je beïnvloeden om beter in balans te blijven? Hoe ga jij op een optimale manier om met je energie en presteer je op je best? En hoe houd je in de gaten dat ook jouw collega’s vitaal blijven? Door theorie en praktische oefeningen te combineren leer je direct je vitaliteit te verbeteren.

Prijs op aanvraag

Persoonlijk Meesterschap 

In deze training krijg je inzicht in jouw eigen gedrag. Je leert door fysieke en mentale oefeningen ook jouw eigen gedrag te veranderen. Er wordt een verbinding gelegd tussen wat je denkt, wat je voelt en wat je doet. Je leert je eigen denk- en gedragspatronen herkennen en veranderen. Zodra jij bewust bent van jouw eigen voorkeursstijlen, ga je experimenteren met jouw mindset en ademhaling om grip te krijgen op je gedrag. De dag sluit af met een avontuurlijke oefening die jou uitdaagt je grenzen te verleggen en het onmogelijke waar te maken. 

Prijs op aanvraag